• Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Ceyhan
  U werkelijk bent een 5 sterrenbedrijf. hoop ik een vijf sterrencliënt kan zijn!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Raihan
  Het is Raihan van BD. 10 van de overdracht isreeksen kar goed gezuiverd. Dank voor zorgvuldige en professionele techniekbegeleiding in onze fabriek. De hoop alles kan gaat goed en denkt aan volgende prachtige samenwerking met u!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Mohammed
  Hallo, is het mijn eerste keer om aan China te komen en de fabriek in één jaar tweemaal te bezoeken, bewoog de uitstekende dienst me telkens weer en deelt vele interessante dingen met me. En het punt is gewerkt in onze fabriek begonnen, blij om samenwerking met u te maken.
Contactpersoon : Anny Zhang
Telefoonnummer : +86-15560181018
WhatsApp : +8615560181018

Snelle van de Kartoebehoren van de Snelheidsoverdracht van de de Trommel Elektrodraad Dubbele de Kabelkruk voor Scheepswerf

Plaats van herkomst Xinxiang
Merknaam BEFANBY
Certificering ISO9001, CE, SGS
Modelnummer JM-10T de kruk van de draadkabel
Min. bestelaantal 1 set
Prijs Negotiation
Verpakking Details Volgens de eis van de klant.
Betalingscondities L / C, T / T
Levering vermogen 100 reeks/maand
Productdetails
Naam van het product De snelle van de de draadkabel van de snelheids dubbele trommel elektro de krukscheepswerf is van to Capaciteit (t) 20
Gebruik Bouwwerf, scheepswerf, enz. Type de kruk van de draadkabel
Snelheid (m/min) 10 kleur geel, blauw, rood, enz.
Betaling T / T, L / C Pakket de elektrische kruk wordt verpakt door plastic doek.
Hoog licht

op zwaar werk berekende kruk

,

spoorwegwielen uit gegoten staal

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De snelle van de de draadkabel van de snelheids dubbele trommel elektro de krukscheepswerf is van toepassing

 

De elektrische kruk van de draadkabel wordt gedreven door stroom, de trommelwinden de kabels om het tractieapparaat voor het werk te voltooien, dat verticaal, horizontaal of geneigd kan zijn trekkend zware voorwerpen. Verdeeld in hand en elektrische kruk.

De elektrische kruk van de draadkabel wordt aangedreven door elektrisch, en het stelde door elektrische motor, koppeling, rem, versnellingsbak, trommel en kader samen.

 

de kruk van de draadkabel de kruk van de draadkabel

 

 

Het werk richting van de kruk van de draadkabel

 

De kruk van de draadkabel kan aan het opheffen of trekkracht zwaar materiaal in de arbeidsvoorwaarden worden gebruikt. Wanneer de kraankruk wordt toegepast om materialen te trekken, is het algemeen het werk samen met een kar van de spooroverdracht.

 

Snelle van de Kartoebehoren van de Snelheidsoverdracht van de de Trommel Elektrodraad Dubbele de Kabelkruk voor Scheepswerf 2

 

Type van de kruk van de draadkabel

 

De de kabelkruk wordt van de hoge snelheidsdraad hoofdzakelijk gebruikt voor materialen het opheffen en tractie lage contruction van de gewichtsplicht. Het gebruikte ook voor kraan als hoofdhijstoestel; het is de speciale kruk van boortoren en brugkader en opheffend karretje. Het is geschikt voor bouw en kleine materiaalinstallatie van het gebieds opheffende fabriek van de bouwmijn.


De de kabelkruk van de langzame snelheidsdraad kan zwaargewicht in de Bouwwerf en Havenpijler opheffen; het kan ook als tractiemacht worden gebruikt in het installeren van de fabrieken en de mijnen. Het is niet alleen kan voor éénmalig gebruik, maar ook kan gecombineerd met andere machine op grote schaal en complexe.

 

Toepassing van de kruk van de draadkabel

 

de kruk van de draadkabel de kruk van de draadkabel

 

De kruk van de draadkabel wordt toegepast in de scheepswerf, kust om de kar van de spooroverdracht van het water aan shoreside te trekken.

 

Levering van de elektrische kruk van de kraankruk

 

Snelle van de Kartoebehoren van de Snelheidsoverdracht van de de Trommel Elektrodraad Dubbele de Kabelkruk voor Scheepswerf 5

 

Ons bedrijf

 

elektrische kraankruk

 

Onze BEFANBY werd opgericht in 2003, Onze bedrijfdekking een gebied van 30.000 vierkante meters en de jaarlijkse output is 500sets gemotoriseerde overdrachtkarretjes. Met overzee marktuitbreiding, vergrootten wij onze installatie en kochten veel materiaal zoals plasmacnc snijmachine, vooruitgaan lassenfaciliteit enz. Het bedrijf heeft het personeel van 60, met inbegrip van 2 sensortechniek, 6 ervaren ingenieurs en 6 technici.

 

Onze producten hebben de authentificatie van Kwaliteitssysteem ISO9001, en SGS, Ce-certificatie overgegaan. Elk van onze producten stemmen met machines industriële norm JB/T61 overeen 27-92.

 

Ander relatief product

Snelle van de Kartoebehoren van de Snelheidsoverdracht van de de Trommel Elektrodraad Dubbele de Kabelkruk voor Scheepswerf 7