• Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Ceyhan
  U werkelijk bent een 5 sterrenbedrijf. hoop ik een vijf sterrencliënt kan zijn!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Raihan
  Het is Raihan van BD. 10 van de overdracht isreeksen kar goed gezuiverd. Dank voor zorgvuldige en professionele techniekbegeleiding in onze fabriek. De hoop alles kan gaat goed en denkt aan volgende prachtige samenwerking met u!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Mohammed
  Hallo, is het mijn eerste keer om aan China te komen en de fabriek in één jaar tweemaal te bezoeken, bewoog de uitstekende dienst me telkens weer en deelt vele interessante dingen met me. En het punt is gewerkt in onze fabriek begonnen, blij om samenwerking met u te maken.
Contactpersoon : Anny Zhang
Telefoonnummer : +86-15560181018
WhatsApp : +8615560181018

Het recycling van Batterij stelde Ongebaande Overdrachtkar in werking rechtstreeks gaat

Plaats van herkomst Henan, China
Merknaam BEFANBY
Certificering CE,SGS,ISO9001
Modelnummer BWP
Min. bestelaantal 1 reeks/reeksen
Prijs Negotiation
Verpakking Details De batterij in werking stelde ongebaande overdrachtauto zal door tarp worden ingepakt, zullen de del
Levertijd 40-50 dagen als gebruikelijke levering, 30-40days voor dringende levering
Betalingscondities Bevestigingsbrief, T / T, Western Union
Levering vermogen 1000 reeks/reeksen, per jaar
Productdetails
Materiaal Q235 Kleur Aangepast
Garantie 18 Maanden Ladingscapaciteit 1-1000 ton
Bewegende snelheid 0-20m/min Lopende manieren De onbeperkte afstand, richting, gaat rechtstreeks
Voeding Mintenance Vrije die Batterij voor geen auto van de spooroverdracht wordt gedreven Haven Qingdao/Tianjin/Shanghai
Toepassing Industialgebied, ongebaande overdrachtauto Voordeel flexibel, vrij turnning, In alle richtingen, automatisch
Verrichtingsmethode hand - gehouden drukknop + afstandsbediening Verleende naverkoop de dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee,
Hoog licht

De batterij stelde Ongebaande Overdrachtkar in werking

,

Recyclerende Ongebaande Overdrachtkar

,

Ga Rechte Ongebaande Overdrachtkar

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de Spooroverdracht

 

De BWP-reeks van Batterij stelde Ongebaand Geen Auto van de Spooroverdracht het Materiële in werking Materiaal geen spoorbeperkingen heeft en kan vrij links en net in worden gedraaid brede gebieden. Zij worden vaak gebruikt voor overdracht van vormen op diverse plaatsingspunten in de vorminstallaties. Nochtans, beperkt de levering op batterijen de werktijd van de aanhangwagen, die niet geschikt voor gelegenheden met hoge het werkintensiteit is.

 

De nr-auto van de spooroverdracht heeft grote beginnende torsie, het stabiele drijven, en kleine draaiende straal, die omwenteling in situ kunnen realiseren, en vrij binnen en in openlucht op de voorwaarde van uitstekende grondvlakheid en geen helling kunnen worden vervoerd. De draadloze afstandsbediening kan voorwaarts ver controleren, keert om, draait en einde van de auto, die veilig en gemakkelijk is te werken.

De batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de SpooroverdrachtDe batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de SpooroverdrachtDe batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de Spooroverdracht

 

De batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de Spooroverdracht

De batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de Spooroverdracht

 

De Batterijaandacht van Batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de Spooroverdracht

1. Er bestaan lood Zure Batterijen in Recycling, Vernieuwing en Andere de Industrieketens. De Zogenaamde Nieuwe Batterijen u koopt zijn slechts Nieuw in Shell, en zij mogen na Secundaire Verwerking binnen worden verkocht. Natuurlijk, zijn zij niet Duurzaam.

 

2. De verschillende Merken en de Verschillende Productielijnen zullen Verschillende Producten produceren. De grote Fabrikanten gebruiken Betere Materialen, zullen de Kosten Hoog zijn, kan de Capaciteit aan de Vereisten voldoen, maar de Kleine Fabrieken denken altijd na drukkend Kosten, Gebruikend Valse en Inferieure Materialen, natuurlijk, is de Capaciteit Klein, zal de Duurzaamheid, Elke Cent van de Goederen Slecht zijn.

 

3. In het Gebruik van Lead-Acid Batterij, moet een Belangrijke Onderhoudsverbinding Ervoor zorgen dat de Elektrolyt in een Bepaalde Positie verkeert.

 

4. In het verleden, bevatten Lead-Acid Batterijen Cadmium, dat de Preventie van Netbarsten kan verbeteren. Het heeft de Hoge Potentiële, Dichte Kristallisatie van de Zuurstofevolutie en Corrosieweerstand, zodat kan het de Levensduur batterij uitbreiden. Nochtans, is het Cadmium een hoogst Giftige Substantie, Gemakkelijk te laten verdampen, Vaak Giftiger dan Lood.

 

5. De verschillende Auto's hebben Verschillende Beginnende Stroom. De Batterijen zijn Bang van Diepe Lossing. Als het Moeilijk is om de Auto te beginnen en het niet op tijd wordt opgelost, is het altijd Moeilijk te beginnen. De Beginnende Stroom is Groot en de Beginnende Tijden zijn velen. Natuurlijk, zal de Levensduur batterij worden verkort.

 

6. Als u niet de Auto lange tijd gebruikt, moet u de Batterij minstens Één Maand aanvulling of zo. Anders, is de Batterij in een Staat van Machtsverlies en zal spoedig opsplitsen.

 

De batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de Spooroverdracht

de unieke van de de robotleverancier van product militaire machines metallurgie van het de vrachtwagenstaal flatbed

BEFANBY Companycar paste flatbed unieke het stuurmechanismeauto aangepaste flatbed vrachtwagen aan van het vrachtwagen unieke product

 

 

Xinxiang Honderd Percenten Elektro en Mechanisch Co., Ltd is een professioneel internationaal behandelend materiaalbedrijf die R&D, ontwerp, productie en transnationale verkoop integreren. Het bedrijf heeft een modern beheersteam, technisch team, en het team van de productietechnicus. Met geavanceerde beheersmethodes en de dienstconcepten, heeft het bedrijf reeds zijn schittering aan het begin van zijn onderneming getoond. Het bedrijf werd gevestigd in 2003. De productie-installatie wordt gevestigd in Yulin-Gemeente, Yanjin-Provincie, Xinxiang-Stad. Het behandelt een gebied van 50.000 vierkante meters. Het heeft moderne fabrieken op grote schaal en het productiemateriaal van wereldklasse. Het behandelt een gebied van 33.300 vierkante meters en heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 1.500 behandelingsmateriaal. De productie van diverse tonnages tussen 1 en 1300 ton agv, zwakstroomspoortype van KPD, KPJ-het type van kabelspoel, KPC-het type van veiligheidskarretje, KPX-batterijtype, slepend kabeltype van KPT, KP unpowered type, het type van treintractie, ongebaand vervoertype van BWP, Speciale voertuigen en andere negen reeksen, met inbegrip van het draaien van type, ongebaand type, gietlepeltype, het schilderen ruimtetype, zand het vernietigen ruimtetype, veerboottype, hydraulisch opheffend type, omlooptype, mijntype, kraantype, en meer dan 80 types van de producten en de toebehoren van het behandelingsmateriaal voor kranen, schacht-opgezette reductiemiddelen, explosiebestendige motoren, gelijkstroom-motoren en andere toebehoren van het behandelingsmateriaal. auto

 

De batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de Spooroverdracht

De batterij stelde Ongebaand Geen de Auto Materieel Materiaal in werking van de Spooroverdracht