• Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Ceyhan
  U werkelijk bent een 5 sterrenbedrijf. hoop ik een vijf sterrencliënt kan zijn!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Raihan
  Het is Raihan van BD. 10 van de overdracht isreeksen kar goed gezuiverd. Dank voor zorgvuldige en professionele techniekbegeleiding in onze fabriek. De hoop alles kan gaat goed en denkt aan volgende prachtige samenwerking met u!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Mohammed
  Hallo, is het mijn eerste keer om aan China te komen en de fabriek in één jaar tweemaal te bezoeken, bewoog de uitstekende dienst me telkens weer en deelt vele interessante dingen met me. En het punt is gewerkt in onze fabriek begonnen, blij om samenwerking met u te maken.
Contactpersoon : Anny Zhang
Telefoonnummer : +86-15560181018
WhatsApp : +8615560181018

20t het elektrokarretje van de Controlespoor Gemotoriseerde Overdracht

Plaats van herkomst Xinxiangstad, henan provincie
Merknaam BEFANBY
Certificering CE,SGS,ISO9001
Modelnummer KPJ-1-500t
Min. bestelaantal 1 reeks/reeksen
Verpakking Details De overdrachtkar zal door tarp worden ingepakt, zullen de delen worden verscheept in de hoogte - kwa
Levertijd 40-50 dagen als gebruikelijke levering, 30-40days voor dringende levering
Betalingscondities L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen 800 reeksen één jaar
Productdetails
Materiaal Staal Ladingscapaciteit 1-500t
Autogrootte Aangepast Uitgevoerde landen Singapore, Australië, Zuid-Afrika, Mexico
Kleur geel, rood, blauw, grijs, Aangepast Toepassing Industrieel gebied, product productie, fabrieksvervoer
Voeding De Trommelmacht van de de lentekabel Bewerkingstype Cable+Wireless Controle
Garantie 18months Haven Qingdao/Tianjin/Shanghai
Lopende Snelheid 0-20m/min Motor AC motor
Veilig Apparaat Noodsituatieeinde, overledeneeinde, buffer
Hoog licht

20t spoor Gemotoriseerd Overdrachtkarretje

,

Vervoer Gemotoriseerd Overdrachtkarretje

,

ISO9001 gemotoriseerd Overdrachtkarretje

Laat een bericht achter
Productomschrijving

20t gemotoriseerde van het het systeemspoor van de karren elektrocontrole de wagen vlakke auto's
 
 
1. Ongeveer BEFANBY-Product
 

 
20t motoriseerde wagen van het het systeemspoor van de karren de elektrocontrole de vlakke die auto'sfabriek door BEFANY wordt geproduceerd niet alleen 1-800T van werkstukken kan weerstaan, maar ook volledig geautomatiseerde behandeling kan realiseren, die omhoog arbeidskrachten en handen bevrijdt. Dit soort van het de industriespoorwegvervoer van de materiële behandelingsautomatisering de kar zware vervoerder heeft de voordelen om, 360 graden op zijn plaats etc. te komen en te gaan. Niet alleen dat, wegens de zware producten, 20t motoriseerde van het het systeemspoor van de karren de elektrocontrole de wagen vlakke auto's sluiten en het openen van functies heeft wanneer het autolichaam wordt tegengehouden. De 20t gemotoriseerde van het het systeemspoor van de karren elektrocontrole van de wagen vlakke auto's zware vervoerder kan slechts na het openen lopen om ongevallen en verborgen gevaren te verhinderen. De het spoorwegvervoerkar van BEFANBY kan ook met magnetische streepnavigatie worden uitgerust, die explosiebestendige en op hoge temperatuur bestand volgens de arbeidsvoorwaarden kan zijn.
 

 

 
Het werk principe: De Gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole de Wagen zware vervoerder wordt aangedreven door de trommels van de de lentekabel die bij de bodem van de kar of één kant van de kar installeerden. wordt kant van AC 380V kabel verbonden aan de krachtbron en de overkant is verbonden met de motor. De kabel is gekronkeld rond kabeltrommel.
 
Hoofddelen: karkader, de wielen van de spoorkar, AC motor, Toestelreductiemiddel, Kabeltrommel, Kabelarranger, Elektrocontroledoos, Handbediende tegenhanger, Afstandsbediening, Alarmlicht
 

 
20t de gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole Fabriek van de Wagen Vlakke Auto's20t de gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole Fabriek van de Wagen Vlakke Auto's20t de gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole Fabriek van de Wagen Vlakke Auto's
 
 
 
20t de gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole Fabriek van de Wagen Vlakke Auto's
 
Aandacht wanneer het In werking stellen van de Gemotoriseerde Kar
 
1. De gebruikerseenheid moet een specifieke persoon schikken om de spoor vlakke auto in werking te stellen en te handhaven. V3o3or gebruik, moet de exploitant het producthandboek in detail lezen om de prestaties en onderhoudskennis van de spoor elektrische vlakke auto te begrijpen.
2. Geen punten niet verwant aan vervoer worden toegestaan om binnen een waaier van één meter op elke kant van de renbaan van de elektrische vlakke auto worden geplaatst.
3. De materialen zouden gelijk op het platform van de vlakke auto moeten worden verdeeld, en het overbelasten is strikt belemmerd.
4. De spoor elektrische vlakke auto moet regelmatig na de klokringen beginnen. Tijdens verrichting, moet de exploitant aandacht besteden, altijd aandacht aan of besteden er rond abnormale voorwaarden, zijn en om bereid is op elk ogenblik op te houden. Wanneer het lopen, moet de vlakke auto niet het „eindeijzer“ aan het eind van het spoor raken.
5. Tijdens verrichting, zou de elektrische spoor vlakke auto langzaam moeten lopen, en het is strikt verboden om de richting van reis snel te veranderen.
6. Het is verboden om de spoor vlakke auto te reviseren en schoon te maken terwijl het zich beweegt, en het is strikt verboden om de spoor elektrische vlakke auto te gebruiken, andere voertuigen of voorwerpen op het spoor te bedekken, te raken te slepen of te trekken.
7. Na belangrijke reparaties, moet het en toegelaten door de gebruiker worden gecontroleerd en aan de veiligheidsvoorschriften voldoen alvorens het in gebruik kan opnieuw worden gezet. De verrichting en het gebruik met ziekte zijn strikt belemmerd.
8. In het geval van een plotselinge stroomuitval tijdens het werk, zou de controleschakelaar naar de nul positie moeten zijn teruggekeerd. Nadat het werk wordt voltooid, moet de voeding worden afgesneden, zou de lading moeten worden leeggemaakt, en het materiaal moet worden schoongemaakt.
9. Wanneer de elektrische spoor vlakke auto voor het eerst wordt gebruikt, moet het met de olie van het reductiemiddelentoestel worden gevuld. Tijdens gebruik, zorg ervoor dat de smeerolie van het reductiemiddel volstaat, en controle of er olietekort is en verander vaak de olie.
 
20t de gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole Fabriek van de Wagen Vlakke Auto's
 
 
 
Technische parameter
 

 ModelKPJ 6TKpj-50TKpj-150T
 Geschatte Lading (t)6T50T150T
 Lijstgrootte (mm)3500*2000*5505500*2500*70010000*3000*1200
 Wielbasis (mm)260042007000
 Spoormaat (mm)143514352000
 Wieldiameter (mm)300500600
 Wielhoeveelheid448
 Grondontruiming (mm)505075
 Lopende Snelheid (m/min)202020
 Motormacht1.55.515
 Max Wheel Load (KN)25.8174265.2
 Verwijzingsgewicht (t)3.57.826.2
 Geadviseerd SpoormodelP18P43QU100

 
Als u interrested in ons product bent, pls contacteer ons.
Dank u zeer, en hebben een goede tijd!
20t de gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole Fabriek van de Wagen Vlakke Auto's
20t de gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole Fabriek van de Wagen Vlakke Auto's
20t de gemotoriseerde van het het Systeemspoor van de Karren Elektrocontrole Fabriek van de Wagen Vlakke Auto's
 
 
 
 
 
 
 
 
Markering: Het Karretje van het spoorwegvervoer, de Wagen van de de Machtsoverdracht van de Kabeltrommel