• Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Ceyhan
  U werkelijk bent een 5 sterrenbedrijf. hoop ik een vijf sterrencliënt kan zijn!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Raihan
  Het is Raihan van BD. 10 van de overdracht isreeksen kar goed gezuiverd. Dank voor zorgvuldige en professionele techniekbegeleiding in onze fabriek. De hoop alles kan gaat goed en denkt aan volgende prachtige samenwerking met u!
 • Xinxiang Hundred Percent Electrical and Mechanical Co.,Ltd
  Mohammed
  Hallo, is het mijn eerste keer om aan China te komen en de fabriek in één jaar tweemaal te bezoeken, bewoog de uitstekende dienst me telkens weer en deelt vele interessante dingen met me. En het punt is gewerkt in onze fabriek begonnen, blij om samenwerking met u te maken.
Contactpersoon : Anny Zhang
Telefoonnummer : +86-15560181018
WhatsApp : +8615560181018

90 Graad die de Industriële Draaischijf van Materiële Behandelingsoplossingen voor de Auto van de Spooroverdracht draaien

Plaats van herkomst Henan, China
Merknaam BEFANBY
Certificering CE,SGS ,ISO9001
Modelnummer BZP
Min. bestelaantal 1 Zet / Sets
Prijs $4000-$8000/ per set
Verpakking Details De draaischijf zal door tarp worden ingepakt, zullen de delen worden verscheept in de hoogte - kwali
Levertijd 40-50 dagen als gebruikelijke levering, 30-40days voor dringende levering
Betalingscondities L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen 600set/sets, per jaar
Productdetails
Materiaal Q235 kleur Op maat
Toepassing Industrieel Gebied voor 90 graad het draaien Running Speed 020m/min
Garantie 12 Maanden ladingscapaciteit 1- aangepast 500T,
Poort Qingdao/Tianjin/Shanghai Verrichtingstype Remote Control
uitgevoerd land Singapore, Australië, Zuid-Afrika, Mexico Diameter van Op maat
Hoog licht

industrieel materiaal behandelingsmateriaal

,

geautomatiseerd materieel behandelend systeem

Laat een bericht achter
Productomschrijving
 
90 graad het draaien de industriële draaischijf van de overdrachtkar voor de auto van de spooroverdracht
 
1. Productmemorandum
 

90graadhetdraaiendeindustriëledraaischijfvan deoverdrachtkarvoordeautovan despooroverdracht zijn een soort het overbrengen van systeem, dat de spoorauto kan maken 90 graad op sporen draaien. De draaischijf is geïnstalleerd onder de grond.

 

Principe: De looppas van de overdrachtauto op de draaischijf, die of manueel zal roteren zal roteren om automatisch de verbinding met verticale sporen te realiseren. Na draaischijf die roteren, kan de overdrachtauto langs de verticale sporen lopen. Het materiaal die oplossing overhandigen kan in de gelegenheid zoals ringssporen, enz. worden toegepast. Het turnable systeem stelt en heeft regelmatig de eigenschappen zoals hoog spoor in werking die nauwkeurigheid verbinden en kan volledige automatische elektrocontrole ontmoeten.

 

 

90 Graad die de Industriële Draaischijf van Materiële Behandelingsoplossingen voor de Auto van de Spooroverdracht draaien 0
 
2. Succesvol Geval

 

De Xinxiang-fabriek paste de draaischijf aan is uitgevoerd naar Singapore en het is geïnstalleerd en de test door onze Naverkoop installeert goed team.

 

Productnaam


 

90 graad het draaien de industriële draaischijf van de overdrachtkar voor de auto van de spooroverdracht

Capaciteit


 

10t
Nr.

 

5 reeksen

 

Diameter

 

1.8m

Verrichtingsmethode

 

Afstandsbediening
Opmerking

BEFANBY het bedrijf specialiseert zich in de R&D-afdeling om diverse behandelende problemen voor klanten op te lossen. Als u meer wilt kennen, gelieve ons te contacteren.

 

 

90 Graad die de Industriële Draaischijf van Materiële Behandelingsoplossingen voor de Auto van de Spooroverdracht draaien 1

 

 

 

 

3. Othetype de draaischijf BEFANBY heeft vervaardigd

 

De draaischijf voor spoorauto, die in het dwarsspoor woking zal worden gebruikt

 

90 Graad die de Industriële Draaischijf van Materiële Behandelingsoplossingen voor de Auto van de Spooroverdracht draaien 2

 

De voortbewegingsdraaischijf brengt de trein over

 

90 Graad die de Industriële Draaischijf van Materiële Behandelingsoplossingen voor de Auto van de Spooroverdracht draaien 3

 

4. Vervaardiging en verwerking van BEFANBY-Fabriek

 

BEFANBY-belofte dat de kwaliteit altijd de eerste zorg, en de opstelling van BEFANBY speciaal een kwaliteitscontroleafdeling is. Telkens als wij een overdrachtkarretje voltooien, moeten wij strikte kwaliteitscontrole, met inbegrip van de verschijning van elektrisch overdrachtkarretje, de verrichting van elektrisch overdrachtkarretje, enz. uitvoeren.

 

 

90 Graad die de Industriële Draaischijf van Materiële Behandelingsoplossingen voor de Auto van de Spooroverdracht draaien 4

 

5. BEFANBY team

 

90 Graad die de Industriële Draaischijf van Materiële Behandelingsoplossingen voor de Auto van de Spooroverdracht draaien 5

 

Opgericht in 2003, behandelt Ons bedrijf een gebied van 30.000 vierkante meters en de jaarlijkse output is 600sets gemotoriseerde overdrachtkarretjes. Met overzee marktuitbreiding, vergrootten wij onze installatie en kochten veel materiaal zoals plasmacnc snijmachine, vooruitgaan lassenfaciliteit enz. Het bedrijf heeft het personeel van 60, met inbegrip van 2 sensortechniek, 6 ervaren ingenieurs en 6 technici.

 

6. FAQ

 

A). Bent u een handelsmaatschappij of een fabriek?
- BEFANBY is een fabriek bezettend meer dan 62.000 m2, met uitstekend en professioneel technisch team en R&D-afdeling, professioneel naverkoopteam, en rond 300 arbeiders die meer dan 1000sets-machines elk jaar produceren.

B). Levert bouwt uw bedrijf en de machines om de behoeften en de specificaties van de klant aan te passen?
- Ja, kan BEFANBY naar maat gemaakt de machine volgens uw ware vereisten.

C). Wat is uw voordelen het vergeleken product van uw concurrenten?
- BEFANBY de machines kunnen met hoge configuratie worden uitgerust, en de belangrijkste onderdelen zijn van beroemde merken. BEFANBY heeft strikt systeem voor kwaliteitscontrole, het systeem van de procestechnologie, vernieuwt de technologie systeem.

D). Hoe snakt worranty is als plaats orde?
- BEFANBY-aanbieding één jaar van garantie, tijdens dit keer, als om het even welke gebroken delen, BEFANBY nieuwe naar klant kosteloos zullen verzenden, en wij zullen online ook de technische begeleiding voor ooit vrij leveren.


E). Kan ik uw fabriek bezoeken gaan?
- Welkom om onze fabriek te bezoeken om onze verwerking en technologiemacht te kennen. En u zult verschillende steekproefmachine op onze workshop zien.

90 Graad die de Industriële Draaischijf van Materiële Behandelingsoplossingen voor de Auto van de Spooroverdracht draaien 6

 

 

Markering: Het Ontwerp van de treindraaischijf, Railcar Draaischijf